Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2007

Λάκης for ever

Πάλι με έστειλε ο Λαζόπουλος σήμερα. Τον τελευταία καιρό είναι εκπληκτικός. Απο τις εκλογές και μετά, του βγαίνει. Του βγαίνουν τα συμβαίνοντα στο ΠΑΣΟΚ, η σχέση κυβέρνησης -αντιπολίτευσης,τα Νεφελίμ του Λιακόπουλου, η δευτέρα παρουσία του παπά-πως τον λένε.
> εθιμο είναι στην Κρήτη να έχουν όπλα για προστασία της τιμής τους και όχι για προστασία της τιμής της κοκαίνης
> στα Ζωνιανά ετοιμάζουν στάδιο που θα το λένε "Ειρήνης και Φυτείας"
Παρόλα αυτά θεωρώ ότι η σάτυρα του, κρύβει βαθειά πολιτική σκέψη και έχει έντονα ανατρεπτικό χαρακτήρα απέναντι στην τελματώδη καθημερινή απραξία μας. Γιαυτό μου άρεσε η παρακάτω ατάκα, την οποίαν θεωρώ κορυφαία και θέτω σε προβληματισμό και σχολιασμό
> οι φιλήσυχοι πολίτες, δεν άλλαξαν ποτέ και σε καμμία χώρα την πορεία της ιστορίας. Μήπως θα πρέπει να αρχίσουμε να βλέπουμε με άλλο βλέμα αυτούς που η κοινωνία θεωρεί αλήτες

5 σχόλια:

vasikos metoxos είπε...

Οι μπάτσες στον Βενιζέλο vassper ήταν όλα τα λεφτά...Και τι ωραία που στηνόταν!!

Βάσσια είπε...

Λοιπόν- η ουσία της Χώρας των Ζωνιανών είναι ο παππούς - λεβέντης-κρητικός- που μας δουλεύει και λέει:

"ΕΙΜΑΙ ΣΤΡΑΒΟΣ ΚΑΙ ΚΟΥΦΟΣ"

Εύγε γκραντ-ΦΑΔΕΡ
:-Ρ

vassper είπε...

Βασικε μέτοχε, διακρίνω σαδομαζοχιστικές τάσεις. Ελπίζω, μόνο απέναντι στην εξουσία.
Vassia, έχω την εντύπωση ότι όλοι μας δουλεύουν. Πιστεύω, ότι όλοι γνώριζαν, αν δεν ήταν και συνένοχοι. Ολα αυτά που είδα στις τηλεοράσεις αυτές τις μέρες πιό πολύ μου κάνουν ότι είχαν κάνει Συνεταιρισμό χασισοκαλλιεργητών, με υπέυθυνο γεωπόνο, ταμείο συνοχής μελών, εμπορικά δίκτυα με γραφεία και πωλητές, παρα αυτό που υποστηρίζουν οι ιδιοι. Ασε, που μπορεί να διεκδικούσαν επιδοτήσεις και αποζημιώσεις απο τον ΟΓΑ.Και δεν θα εκπλαγώ, αν τις παίρναν κιόλας.

Λωτοφάγος είπε...

Ο Λάκης είναι η συνείδηση που χάσαμε! Μόνος εναντίον όλων υποστήριξε τους φοιτητές, τον φοιτητή με τη ζαρντινιέρα και κείνον με τα πράσινα παπούτσια. Δεν δίστασε να πάει μάρτυρας των γονέων που έχασαν τα παιδιά τους στα Τέμπη. Για όλα αυτά τον υπερασπιζόμουν πάντα στους φίλους και συναδέλφους, ανεξαρτήτως αν ακούγονταν διάφορα συκοφαντικά (τύπου είναι γκέι, κάνει χρήση, ήταν στο κότερο κτλ). Επειδή κανένας δεν είναι τέλειος!

vassper είπε...

Λωτοφάγε, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Ο Λάκης είναι όντως η συνείδηση που χάσαμε ή μάλλον που θάψαμε γιατί νοιώθω ότι την ανακινεί σε πολλούς.