Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

αλλοίμονό μας !

Η χθεσινή δημοσίευση επιστημόνων του Harvard, ότι κατάφεραν να ελέγξουν την διαδικασία της γήρανσης με γέμισε τρόμο.

Φαντάστηκα τον Γεωργάκη, τον Κωστάκη, την Ντόρα και τους λοιπούς πολιτικούς ταγούς της Ελλάδος, να κυβερνούν ακόμα σε 100 χρόνια αυτή την χώρα και να αλληλοκατηγορούνται, στην εποχή των εγγονιών μας, για το έλλειμα του 2009. Φαντάστηκα επίσης τον Μητσοτάκη, γέρο πιά, κοντά στα 200, να συνεχίζει να δίνει συνεντεύξεις για την αποστασία του '65 και να παρεμβαίνει όταν νοιώθει ότι απειλείται το πολιτικό μέλλον της κορούλας του.

Τρόμος, γιατί αναιρείται η μόνη περίπτωση να γλυτώσουμε απο αυτούς, ο φυσικός θάνατος. Φανταστείτε. Θα κυβερνούν μαζί με τα παιδιά και τα εγγόνια τους. Μιά βουλή στην οποία θα ακούγονται μόνο δέκα επίθετα. Τρόμος.

Και το χειρότερο, χωρίς να διδάσκονται απο τα λάθη τους.

3 σχόλια:

Βάσσια είπε...

Να σου πω, κι ίσως ακουστεί σκληρό, αλλά, έπρεπε πολλοί από αυτούς να έχουν πεθάνει πολιτικά εδώ και δεκαετίες, το ήθελαν ή όχι.

Ενώ άλλοι, δεν θα έπρεπε καν να ονομάζονται πολιτικοί.

Βέβαια εγώ κοιμάμαι ακόμη και ονειρεύομαι "τους μη φαύλους πολτικούς" του Αριστοτέλη.

Καλό σου μήνα
:-)

vassper είπε...

Οφείλουμε στους εαυτούς μας να ξαναγεννήσουμε την Δημοκρατία γιατί τώρα, όπως και τότε, έχουμε να αντιμετωπίσουμε τους φαύλους πολιτικούς.

Λωτοφάγος είπε...

Πράγματι. Είναι ένας εφιάλτης! Όλοι αυτοί για πάντα! Και, για να παραφράσω τον τίτλο του γνωστού βιβλίου, εγώ ελπίζω να έχω πεθάνει!