Τρίτη, 11 Μαΐου 2010

σωθήκαμε

Αδέλφια σωθήκαμε.
Βρέθηκε η λύση για να ξεπεράσουμε τα οικονομικά προβλήματα της χώρας και να αποφύγουμε τα μέτρα της τρόικας. Σταματήστε να σπάτε τα κεφάλια σας.
Η λύση βρέθηκε στην μακρυνή Ινδία.
Ινδός γκουρού υποστηρίζει ότι τα τελευταία 70 χρόνια, δεν τρώει, δεν πίνει νερό και δεν πάει τουαλέτα. Επιστήμονες που τον εξέτασαν και τον είχαν σε καραντίνα επι δυο εβδομάδες, επιβεβαίωσαν το γεγονός. Εκτιμούν δε, ότι μάλλον παίρνει την ενέργεια που χρειάζεται απο τον ήλιο.
Προτείνω στόν κ.Παπανδρέου να πάει στην Ινδία (τόσα ταξείδια έχει κάνει) και να πείσει τον γκουρού να έρθει στην Ελλάδα για να μας εκπαιδεύσει στην μέθοδό του.
Ηλιο έχουμε άπειρο.
Πρός θεού, δεν προτείνω να κόψουμε εντελώς το φαί και το ποτό. Να το περιορίσουμε. Θα τρώμε, μόνο όταν πηγαίνουμε στις ταβέρνες για να διασκεδάσουμε, 1-2 φορές την εβδομάδα. Τις υπόλοιπες ημέρες όχι. Αναλογισθείτε. Οχι πιά άγχος για το τι θα φάμε, πότε θα ψωνίσουμε, αν είναι ακριβή η τομάτα. Τέρμα τα πιάτα, τα απορυπαντικά, ο χαμένος χρόνος για το μαγείρεμα. Στο κάτω-κάτω, το καθημερινό φαγητό είναι μιά πράξη ανάγκης και όχι διασκέδασης, που δεν θα μας ενοχλήσει αν λείψει απο την ζωή μας.
Υπολογίζω ότι σε 5-6 χρόνια θα έχουμε ξωφλήσει το χρέος των 300 δις, ενώ απο εκεί και πέρα θα έχουμε πλεόνασμα 40-50 δις τον χρόνο.
Με τέτοιο πλεόνασμα, θα ζούμε σα βασιληάδες. Ασε που θα μπορούμε, αν θέλουμε, να εκδικηθούμε όλους αυτούς που μας ταλαιπώρησαν τα προηγούμενα χρόνια. Θα βγούμε στις διεθνείς αγορές, σαν επενδυτές πιά. Μπορεί να γίνουμε και κερδοσκόποι.
Αδέλφια, λαμπρές μέρες περιμένουν τον Ελληνισμό.

1 σχόλιο:

SeaGulL είπε...

Vassper, (ολίγον) επείγον!
Δυστυχώς στο "προφίλ" σου δεν έχεις διεύθυνση e-mail και υπάρχει λόγος που θέλω να επικοινωνήσω μαζί σου. Αν μπορείς, λοιπόν, στείλε μου ένα μήνυμα στο e-mail μου (seagull.stefanos@gmail.com) για να σε ενημερώσω σχετικώς! Ευχαριστώ εκ των προτέρων