Δευτέρα 10 Μαΐου 2010

πόσοι είναι τελικά ;

Αναπάντητο πλανιέται τα τελευταία χρόνια στήν Ελληνική κοινωνία αλλά και στίς αρχές, το ερώτημα : πόσοι είναι τελικά οι δημόσοι υπάλληλοι αυτής της χώρας και ποιοί ;

Το Υπουργείο Εσωτερικών, μετά από φιλότιμες προσπάθεις ετών, δέν κατάφερε τελικά να προσδιορίσει τον αριθμό τους. Ολημερίς τους μέτραγαν, την νύκτα βγαίναν κι άλλοι.

Τελικά οι φωστήρες της δημόσιας διοίκησης, υπό την πίεση της τρόικας να απαντήσουν σε αυτό το βασανιστικό ερώτημα, κατέληξαν στην εξής μέθοδο :

Μία συγκεκριμένη ημέρα αυτού του μήνα, όλοι οι δημόσοι υπάλληλοι αυτού του κράτους θα πρέπει να μπούν σε κάποια συγκεκριμένη ιστοσελίδα και να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους (όνομα, υπηρεσία κλπ). Μετά την οικειοθελή αυτή καταγραφή, θα συνεχίσουν να πληρώνονται μόνο αυτοί που δηλώθηκαν.

Ολη η κοινωνία περιμένει με αγωνία τα αποτελέσματα.

Ε, ρε γλέντια.

3 σχόλια:

Locus Publicus είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Locus Publicus είπε...

Εξαιρετικό φίλε μου. Αδύνατον να δαμάσουμε το Τερατούργημα. Αφού όμως δεν ξέρουμε πόσοι και που είναι, τότε σε ποιό database πάμε για να κόψουμε μισθούς? Φίλε vassper μας δουλεύουν.

Εγκύκλιος είπε...

Φίλε Vassper για προσδιοριστεί ο αριθμός των "τεράτων" δεν αρκούν οι φιλότιμες προσπάθειες ούτε η οικειοθελής καταγραφή τους. Μόνο με την "εγκύκλιο" γίνεται δουλειά!!!